diumenge, 12 de setembre del 2010

LA DIADA A BARCELONA

L'Agrupació local de SCI també va ser present als diversos actes de la Diada celebrats a Barcelona. Us adjuntem tot un seguit d'imatges del tesmimoni d'aquesta celebració.







OFRENA FLORAL 11 DE SETEMBRE

L'Agrupació local de Solidaritat Catalana per la Independència va ser present a l'ofrena floral que es va fer ahir 11 de setembre a la plaça de l'Ajuntament de la Roca del Vallès en commemoració de la Diada Nacional de Catlaunya. Aquest va ser el primer acte públic de l'Agrupació al nostre poble. A part d'aquest fet, que representa la primera aparició publica de l'Agrupació SCI roquerola, destacar l'emotivitat i solidesa que pren aquesta celebració al nostre poble, doncs cada cop són més les entitats del poble que hi són presents i per tant, significa un fort sentiment de pertanyença nacional dins de les nostres institucions i associacions. A destacar el to reivindicatiu del parlament del nostre batlle, el Sr. Rafel Ros, de Convergència Democràtica de Catalunya, que va destacar la importància de plantar cara a les agressions que rep el poble de Catalunya així com la importància del Dret que tenim a Decidir sobre el futur del nostre país en les properes convocatòries electorals, i on SCI estarà present per primera vegada.


També voldriem destacar que l'Agrupació va ser present a la convocatòria matinal de commemoració de la Diada convocada pels companys d'ERC, i que pretenia reforçar el caire simbòlic de la jornada amb la lectura d'un manifest i el cant del Segadors amb els primers rajos del sol, davant del monument d la plaça de l'Ajuntament.
Dues representants de l'Agrupació local de SCI en el moment de l'ofrena


L'acte revivindicatiu matinal va comptar amb la participacio de diverses agrupacions roqueroles.


diumenge, 5 de setembre del 2010

RESULTATS PRIMÀRIES SCI CIRCUMSCRIPCIÓ DE BARCELONA

Tal i com us avançàvem, tot seguit us presentem els resultats de l'escrutini de les primàries per escollir els nostres representants a les llistes electorals per la circumscripció de Barcelona. En principi cal comptar que a les llistes hi van els primers/es 85 candidats/es. Encara que aquests resultats poden ser no definitius, ja que caldrà esperar que es complexin els criteris de paritat que marca la llei i la confirmació de tots/es els/lers candidats/es.

Tot i no haver fet campanya, la nostra candidatura ha fet un paper més que destacat en aquestes eleccions, encara que el realment és més interessant de tot aquest procés, és aconseguir que la gent més preparada ocupi els primers llocs de la llista a fi i efecte d'assegurar-ne la seva elecció a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Esperem que així hagi estat. De moment dipositarem tota la nostra confiança en aquest procés, francament obert i democràtic. El fet de presentar la nostra candidatura responia bàsicament a la voluntat de generar un clima de participació i obertura en el procés de selecció dels nostres representants, cosa que els nostres candidats assumien com a principal objectiu de la seva presentació.


Bé, al següent link trovareu la llista complerta de tots els candidats.
http://solidaritatcatalana.cat/media/documents/2010/09/05/escrutini_Barcelona.pdf

dissabte, 4 de setembre del 2010

L'AGRUPACIÓ ROQUEROLA DE SCI A LES PRIMÀRIES DE BARCELONA

Aquest matí, puntualment, una representació de l'Agrupació local de la Roca del Vallès de SCI, s'ha desplaçat cap a l'Hotel Diagonal Zero de Barcelona, per tal d'assistir a les primàries de la formació independentista. El nostre principal objectiu ha estat el d'exercir el dret de vot per a la configuració de les llistes dels candidats a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Val a dir que per tots ha sigut molt emocionant participar en el naixement d'una nova formació política, que esperem que ens ajudi a assolir l'objectiu de la INDEPENDÈNCIA DEL NOSTRE PAÍS.

Sort a tots/es els/les candidats/tes escollits/des.

 La Candidatura roquerola "casi" al complert